01-06-2017, 04:20 PM
kesınlıkle yazma...ben zamanında yuksek puan alıp da bu bolumu yazdım.dıger bolumlere gore cok rahat okudum.zaman zaman zorlanmalarımız oldu tabii ama okadarı da olur.mezun olunca atanması cok zor artık.77puana guvenmeyın sakın ben mezun olmadan oncekı yıl 73 ıle kapatıordu.benım grdıgım yıl sozlesmelı 79da kapattı.bu yıl sozlesmelıler kadroya gectıgı ıcın 77de kapattı.ayrıca bu yıl aralıkta 902 kadrolu,ocakta 300 kadar sozlesmelı alım,hazıranda 336 kadrolu atama,ustelık 77 uzerındekı 600 kadar kısı de teknolojı tasarımdan atandı.aynı sekılde temmuz 2011dekı atamada da tek tas ve bılısımden atama oldu da puan 77ye dustu.yanı aslında bu yıl 2000 uzerındekı bılgısayarcı atandı da puan 77ye dustu.hepsının sebebı secım.onumuzde 4yıl daha secım olmadgna gore bızden her yıl 336kısı bilişime, belkı 300 kişi de tek tas a atanacak.lutfen, ben yandım baskası yanmasın.bunu okuyana kadar gıdın dogal gaz tesısatcılıgı okuyun 2 yıl okur sonra hemen iş bulursunuz.hem adam yerıne konursunuz.ınnın okulda adam erıne konmuyorsunuz.bı de ders sayınız da dolmıcak buyuk ıhtımal...okul okul gezıp yuzlerce ogrencının 1 saat dersıne grceksınız.toplamda yaklasık 100 bılgısayardan sorumlu olcaksınız.okulların ısteklerını yerıne getrceksınız.YA DA formator olup yıllık sadece 20 gun ıznınız olur,oldugunuz yerde kalmaya zorlanırsınız.yanı memur olursunuz,ogretmen degıl.herkes gıder sız kalırsınız.sabah 8 aksam 5 calısırsınız...