Hilal Forum - Since 2016
  • Anasayfa
  • Üyeler
  • Ekip
  • Yardım
  • Arama
  • Kayıt Ol
  • Giriş Yap

• Home
  • Members
  • Help
  • Search
Hilal Forum Eğlence Köşesi Sözlük game of thrones

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
game of thrones
Admin

Murat

Administrators
Yorum Sayısı: 565
Konu Sayısı: 62
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde teşekkür verildi.
08-08-2017, 11:11 AM
mükemmel bir bölümdü. ilk defa sansa'ya gıcık olmadım, arya winterfell'e döndü ve brienne ile yüzyılın en sağlam practice olayını yaptılar. tek üzücü olan bran'ın amı götü dağıtmış olmasıydı ama o kadar olacak. Sad

daenerys'e yine küfürler yağdırıyordum ki sonradan gönlümü kazandı. beyaz kafasını siktiğimin salağı 2 bölüm önce artistlik yapıyordun "gelsin bana diz çöksün yoksa var yaaaaa" diyordun şimdi taktikleriniz mal olunca "sinci ni yipmiliyim cin sinivvv??" oldu. missandei ve daenerys geyik yaparken jon'un birden daenerys'i götürüp white walkerlerin çizimini gösterdiği sahnede yıkıldım abi gülmekten. "lan bu sefer inanacak mı acaba?" bakışı harikaydı jon'un.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
bu bir baskındı, savaş değil. baskınlarda genelde baskını düzenleyen taraf püskürtülmedikçe büyük bir hasar almaz. bu baskında komikli şeyler oldu.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
dothrakların salakça saldırısı yüzünden iyi bir kısımları öldü. normalde o süvariler o hattı paramparça edip, minimum kayıpla baskını sonlandırabilirlerdi. ama düzensiz, beyinsiz bir şekilde saldırdıklarında mızrakları kendilerine sokturtmayı başardılar. çok gereksiz ve fazla kayıp verdiler.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
ak yürüyenler ve iklim değişikliği arasında pek fark yok. bizde westeroslular gibi kapımızda böyle bir tehlike varken savaşmaya devam ediyoruz . bu meseleyi seneryoya bilinçli şekilde işlediklerini düşünüyorum.dünyamız için zaman daralıyor, winter is coming...

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
jon snow: how do ı convince people who don’t know me that an enemy they don’t believe in is coming to kill them all?

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
ovvvv.... ovvvvvvvv... the spoils of war bölümü nasıl desem, böyle adeta kobe eti lezzetinde. tarife sığdırsam, belki az pişmiş yarım kiloluk new york steak....

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
tyrion lannister'ın gardaşı jamie'ye attığı o bakışı ben gördüm. resulullah o bakışı görseydi merhametten ağlardı; ben o bakışı gördüm haşyetten bayılacaktım....

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
dothraki'ler kingdom of heaven filmindeki eyyubi'nin ordusunun kudüs'ün üstüne yürümesi gibi ne güzel yürüdüler öyle. ama bizde düşmanı yakmak yakışmaz. dracarys kısmına katılamayacağım daenerys'ciğim. adil bir savaş olmuyor zira öyle.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
öldüğüne dair de yazı yok ancak neredeyse tüm karakterler varken (jaime, bronn, bran, meera, howland, the hound, cersei, qyburn, edmure, sam, melisandre, jon, arya,sansa,tyrion, lyanna mormont, jorah, davos vs var) littlefinger'in hiç olmaması öldüğüne işaret.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
ah khal drogo sağ olsaydı, köşede otursaydı... hiç savaş kaybetmediği için saçını sakalını kesmemiş çoğ ey adam, baksana dev gibi amınıyuim zaten diyerek pompaladıkları adam efsundan yıkıldı gitti. ejderhaların römorklü traktör gibi genişten almalarına ben de biraz bozuldum açıkçası. vurdukları işlemiyor, alçak uçuş yapa yapa versene alevini bal böceğim. neden stratosfere çıkıp geri inmeye çalışıyorsun? az buçuk tarihe saygısı varsa senaristlerin, jaime lannister'in o zırhla o suda boğulması şarttır. ancak senaristler o kadar cüretkar değil ne yazık ki artık, abidik gubidik bir şekilde kurtulacaktır jaime bey. ayrıca sayın amına koduklarım; koskoca ejderha yere düşüyor, ejderhanın üstünde kraliçen var, bir allah'ın kulu da gideyim şu kadını kollayayım demiyor. tam yamyam bu anasını sattığımın dothrakları yav. hülâsa piçlerin savaşı gibi belirli aralıklarla açıp izlenecek bir savaş oldu yine de, elinize sağlık şerefsizler.

Hilalforum admin

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Toplam ({1}) Sayfa: 1 2 3 Sonraki »

• Konuyu Yazdır
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform