Hilal Forum - Since 2016
  • Anasayfa
  • Üyeler
  • Ekip
  • Yardım
  • Arama
  • Kayıt Ol
  • Giriş Yap

• Home
  • Members
  • Help
  • Search
Hilal Forum Eğlence Köşesi Sözlük game of thrones

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
game of thrones
Admin

Murat

Administrators
Yorum Sayısı: 565
Konu Sayısı: 62
Rep Puanı: 1
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde teşekkür verildi.
08-08-2017, 11:11 AM
herkes yok arya ne yaptı, yok bran ne laf koydu, ejderha nasıl sikti falan zaten yüzlerce entry'de anlatmış. ben biraz da teknik anlamda bir şeyler yazmak istiyorum. son 10 dakikada ki yaşanan tüm o savaşın başlangıcından jamie'nin suda süzülüşüne kadar geçen sahneden biraz bahsetmek istiyorum.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
08-08-2017, 11:11 AM
o ses, derinden gelen o ses dothraki'lerin atlılarının sesi hafiften gümbür gümbür artması, arkadan gelen ışık ve atlıların gözükmesi. şu sahnede aklına lord of the rings rohirrim sahnesi gelmeyen yoktur herhalde. buyrun önce bir hatırlayalım.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
08-08-2017, 11:12 AM
dizide savaş sahneleri aksiyondan çok kaos yönüyle ön plana çıkıyor. piçlerin savaşında da görmüştük bunu. bu bölümde de gördük. zaman zaman savaşı bir kişinin görüşünden değil psikolojinden anlatırcasına göstermeleri o karmaşayı, dağınıklığı daha iyi algılatıyor. ki bu da güzel bi şey. cidden başarılar bu konuda.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
08-08-2017, 11:12 AM
ya kınamıyorum ama 8.sezonu okuyup sonra bildiğin bir şeyi izlemek nasıl geliyor içinden? ulan zaten dizi izlemenin mantığı merak etmek beklemek.sen yapımcının kredi ödeme planına kadar araştırıp bir de üstüne bir sene bekleyip pazartesi günü oturup arkadaşlarınla izleyecek misin gerçekten ? " siz daha durun öbür bölümleri bekleyin", " bu daha bir şey değil " felan da dersin herhalde.arkadaş tarihin karanlık bir bölümünü aydınlatmıyorsunuz ha söyleyim.dizi lan bekleyip izlemek,merak etmek ve merak ederken oturup teori felan kasmak amk amaç.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
08-08-2017, 11:31 AM
mantık hataları, dialog kalitesini falan geçtim ama o ejderha oku yediğinde ayağa zıplayarak sevinçle bağırmam bana yetti. o an aslında dizinin usanmadan şişirdiği, bize zorla yedirdiği ejderhaların kraliçesi yalanından ne kadar bıktığımı, kibrinden ve klişe serüveninden ne derece usandığımı anlamış oldum.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
kim ne derse desin, jaime mızrağı alıp dakikalar önce yüzlerce adamını kül eden bir ejderhaya karşı dört nala koştuğu anda yüreğim kabardı. o mızrak şu kendini beğenmiş danny'ye saplansın istedim. mucizeler, efsaneler ve büyüler değil, lannister'ların insani mücadelesinin, hırsının kazanmasını istedim. bronn arbaleti kurarken, insanın aklının ve mühendisliğinin, hurafeye, kadere ve büyüye karşı kazanmasını istedim.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
dördüncü bölümü izleme konusunda etrafımdaki insanların en sonuna kaldım. gelen vay arkadaş dedi, giden haydaaaa, o neydi dedi. bende tabi beklenti arşa ulaştı ama caaanım dizi beklentilerimi karşılamakla kalmadı üstüne bir de beşinci bölüme daha çok var üzüntüsü çöktü üstüme.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
minnoş daenerys'in içinden babası gibi "mad" çıktı o ejderhanın üstündeyken. minicik kadın devleşti resmen. ohhh iyi oldu size diye izledim ama o jamie'yi gördüğümde de nefesim kesildi resmen. küçücük nehir de maşallah derin oknayusa döndü, adam aşağı çekildikçe çekildi. yavrum jamie seni kurtarsınlar da git şu cersei kaltağını öldür de toptan kurtulalım.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
fantastik kurgu'da ejderhalardan büyülerden sıkılanları göstermiş dizidir. zaten topu topu 3 5 fantastik öğe var dizide bırakın da izleyelim. ejderhaların annesinden bıkanlar gidip doktorlar izleyebilir.

Hilalforum admin

Admin

Murat

Administrators
hava kuvvetlerinin savaşın seyrini nasıl değiştirdiğini gördük. donanmalar, piyadeler hepsi bir bir dökülürken tek bir hava gücü savaş kazandırıyor. geri zekalı kalesi bacı'nın henüz kullanmaya karar vermiş olması ise sinir bozucu.

Hilalforum admin

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Toplam ({1}) Sayfa: « Önceki 1 2 3 Sonraki »

• Konuyu Yazdır
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform