Hilal Forum - Since 2016
  • Anasayfa
  • Üyeler
  • Ekip
  • Yardım
  • Arama
  • Kayıt Ol
  • Giriş Yap

• Home
  • Members
  • Help
  • Search
Hilal Forum Eğlence Köşesi Sohbet v
1 2 Sonraki »
Nasrettin Hoca Fıkraları - 2

• Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
Nasrettin Hoca Fıkraları - 2
White-GirlsW

MorbidAngel
Emektar
Yorum Sayısı: 79
Konu Sayısı: 20
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde teşekkür verildi.
06-13-2017, 01:28 PM (Son Düzenleme: 06-13-2017, 01:28 PM, Düzenleyen: White-GirlsW.)
Evet yine komik mi komik fıkralarla karşınızdayım!

Hoca ormana gitmiş.Oturmuş bir dalın üstüne, başlamış kesmeye.Aşağıdan geçen bir yolcu Hoca’ya seslenmiş:- Be adam! İnsan oturduğu dalı keser mi ? Şimdi düşeceksin.Hoca adama aldırmamış; işine devam etmiş.Az sonra dal kırılmış.Hoca, cumburlop düşmüş.Düştüğü yerden perişan seslenmiş:

-Düşeceğimi bildin ne zaman öleceğimi de söyle bari.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir gün Nasrettin hoca rüyasında bir adamla konuşuyormuş adam 9 akçe diyormuş . Nasrettin hocada 10 akçe diyormuş. Nasrettin hoca rüyadan uyanmış ellerinde hiç akçe yok.Geri uykuya dalmış ve adama demiş tamam 9 akçe olsun.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoca ölüm döşeğindedir.Evlatlarını toplar ve derki:

Yavrum,sizden ben öldüğümde bir şey yapmanızı istiyorum.

Onlarda:

Buyur babacığım.

Hoca: Ben ölünce mezarımı eski harabe bir yere yapın ve gömerken de üzerime kapayacağınız tahtaları eski ve çürük koyun kefenimide yırtık sarın,der.

Çocuklarıda neden böyle birşey istediğini sorunca.

Hoca: Kabir melekleri geldiğinde benim sorgum yapıldı der ve azabtan kurtarırım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İnşallah beğenmişsinizdir!
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

• Konuyu Yazdır
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform